default-header
HomeBlogsWaar ambitie en expertise samenkomen

Waar ambitie en expertise samenkomen

Maak kennis met Freek Lenssen, een bevlogen belastingadviseur van 43 jaar oud, samen met Vera ouders van twee kinderen en een actieve inwoner van Wanssum. Freek, die zijn werkdag regelmatig op de fiets begint, is niet alleen een toegewijde teamleider bij Lenssen Advies maar ook een fervente carnavalsvierder en sportliefhebber.

Lenssen Advies is een accountantskantoor met vier vestigingen in Limburg. De focus ligt op het ontzorgen van klanten, lokale betrokkenheid en vooruitstrevendheid in kennis en innovatie. Als adviesorganisatie gaan wij verder dan alleen beloftes en bieden wij een werkomgeving waarin het ontzorgen van klanten centraal staat. Voor Freek is dit de ideale plek om te werken, waar zijn kwaliteiten als belastingadviseur volledig worden benut.

Met ruim 10 jaar ervaring als belastingadviseur, waarvan 8,5 jaar bij Lenssen, brengt Freek een schat aan kennis en expertise met zich mee. Een reis die begon met de opleiding bedrijfseconomie, om als administratief medewerker en assistent-accountant aan de slag te gaan voordat hij zijn intrede deed in de wereld van de fiscale vraagstukken. Als teamleider komt de combinatie van administratieve en fiscale vaardigheden goed van pas. Hij benadrukt het belang van voortdurende ontwikkeling en kansen voor groei binnen de organisatie.

“Goed analyseren van de klantbehoefte is essentieel. Het vermogen om vragen te ontcijferen en werkelijk te achterhalen wat de klant nodig heeft, is iets wat ik hier echt heb geleerd. Door de juiste vragen te stellen, heb ik dit vermogen ontwikkeld. De trainingen en opleidingen bij Lenssen hebben me hierbij geholpen.”

Passie voor variatie en klantensucces

Freek deelt zijn enthousiasme over zijn rol als belastingadviseur, waar geen dag hetzelfde is. De onvoorspelbaarheid, onverwachte telefoontjes en constant wisselende taken maken zijn werk boeiend, maar dragen ook bij aan een verhoogde werkdruk. Gezien de toename van de werkzaamheden, is Lenssen Advies op zoek naar nieuwe collega’s, onder andere in het team van Freek.

Zijn passie voor het vak vertaalt zich naar een toewijding om klanten verder te helpen dan ze verwachten, wat resulteert in duurzame relaties gebaseerd op vertrouwen en succes. Deze gezamenlijke mindset binnen het Lenssen-team bevordert de bedrijfscultuur. Hoewel Lenssen Advies vier vestigingen heeft, behoudt het zijn persoonlijke karakter door de medewerkers uit de lokale gemeenschap van de regio rondom de vestigingen.

“De samenwerking binnen het team van belastingadviseurs en fiscalisten is uitstekend. Teamleden zijn bereid elkaar te ondersteunen en successen worden gezamenlijk gevierd. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en bevordert de no-nonsense cultuur.”

Passie voor variatie en klantensucces

Ontwikkel je Soft Skills!

De focus op professionele ontwikkeling is duidelijk merkbaar, en Freek waardeert met name de soft-skills trainingen en bijbehorende workshops als waardevolle toevoegingen. “Lenssen Advies biedt daadwerkelijk de kans om je eigen kansen te creëren en te benutten. Als je met een goed idee komt, krijg je de ruimte om dit te realiseren.”

Bij de vraag of Freek ook leermomenten heeft ervaren, zegt hij stellig:

“Absoluut, voornamelijk op het gebied van communicatie. Zo’n 8 van de 10 keer draait het in ons vak om communicatie. Fouten maak ik liever geen tweede keer en dat zorgt dat ik mijn communicatiestijl aanpas. Soms krijg je slechts halve informatie van een klant of collega, maar ik zorg dat ik alle informatie heb voordat ik aan de slag ga.”

Freek’s inzichten over communicatie weerspiegelen perfect de dynamiek binnen Lenssen Advies. Hier, te midden van een enthousiast team met een no-nonsense cultuur, draait alles om een goede balans. We koesteren een cultuur waarin iedereen doet wat nodig is. Maar het gaat verder dan alleen een geweldige sfeer.

Waar uitdagingen kansen worden

Bij Lenssen Advies hebben we een groeiend klantenbestand, wat zorgt voor een constante stroom van uitdagingen. Het is niet zomaar een kantoor vertelt Freek.

“We zijn breed georiënteerd en hebben diepgaande kennis in diverse branches. Als belastingadviseur bij ons ben je betrokken bij uiteenlopende projecten en krijg je de kans om je horizon te verbreden.”

Dus, waarom zou jij moeten overwegen om bij Lenssen Advies te solliciteren? Simpelweg omdat we niet alleen beloven, maar ook leveren: een stimulerende omgeving, een hecht team, de mogelijkheid om continu te groeien en de lokale verbondenheid. Neem contact op via recruitment@lenssenadvies.nl en ontdek de mogelijkheden om je carrière te laten bloeien in een omgeving waar ambitie en expertise samenkomen.

Bepaal je eigen loopbaan bij Lenssen, bij jou om de hoek. Bekijk hier onze openstaande vacatures.
Freek Lenssen RB - Lenssen Advies

Geschreven door Freek Lenssen RB, Belastingadviseur
Gepubliceerd op maandag 4 december 2023

Terug naar overzicht