default-header
HomeBranchesZorg en Welzijn

Zorg en Welzijn

Ons cliëntenbestand in de sector Zorg en Welzijn bestaat onder meer uit (voormalige) maatschappen en leden van Medisch Specialistische Bedrijven, uit tandarts- en fysiotherapiepraktijken, huisartsen, apothekers en kleine tot middelgrote zorginstellingen. We staan deze ondernemers bij in puur praktische oplossingen, maar ook in strategische uitdagingen, zoals een overname van de praktijk.

In de sectorgroep Zorg en Welzijn is deze kennis samengebracht. Wij bieden ondersteuning bij het zo optimaal mogelijk regelen van alles rondom fiscale wet- en regelgeving en zorgen voor optimale kostenbeheersing voor jouw onderneming. Daarnaast richten we de financiële administratie effectief in en schuiven we regelmatig aan als gesprekspartner bij bedrijfskundige vraagstukken. Wij geven eveneens trainingen over ondernemerschap en behandelen daarbij fiscale, financiële, juridische en praktische aspecten. Om jou als zorgondernemer optimaal gebruik te laten maken van de besparingsmogelijkheden die er zijn, brengen wij periodiek een nieuwsbrief uit vol fiscale tips, subsidiekansen en meer.

Zorg en Welzijn

Gezondheidscentrum Roggel.

Strategische visie

De vele ontwikkelingen in de sector maken dat jij als ondernemer kritisch moet blijven kijken naar jouw bedrijfsvoering. Hoe kun jij slim inspelen op de zorgvraag die er is, zonder in te leveren op kwaliteit en patiëntgerichtheid? En hoeveel levert een behandeling jou dan op terwijl zorgkosten stijgen? Of is het verstandig om de samenwerking te zoeken met andere zorgaanbieders? Het vraagt om een actueel inzicht in financiële en operationele data en een duidelijke strategische visie voor de toekomst. Wij helpen om jouw administratie efficiënt in te richten om tot de juiste inzichten te komen en wijzen jou op belangrijke signalen.

“Alles is mogelijk, als je maar durft.”
– J.K. Rowling

Zorg en Welzijn

Een foto van een relatie van ons kantoor bij de nieuwbouwlocatie van zijn praktijk Mondzorg Westsingel. Wij hebben de begeleiding van de financiering hierin met succes mogen verzorgen.

Zorg en Welzijn

Overweeg jij te stoppen met jouw praktijk? Dan komt er veel op je af en is een goede voorbereiding essentieel. Onze corporate finance adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste match voor jouw praktijk. We begeleiden een overnameproces van begin tot eind, van waardebepaling tot aan de onderhandelingen. Daarnaast begeleiden we startende ondernemers die juist aan het begin van hun zorgcarrière staan en een eigen praktijk beginnen of net zijn begonnen.

Zorg en Welzijn

Een foto van een van de ondernemers van Fysio Westsingel. Deze relatie hebben wij mogen begeleiden in de toetreding van nieuwe ondernemers tot de praktijk.