default-header
HomeBranchesHoreca

Horeca

De horeca is een complexe bedrijfstak met haar eigen specifieke kenmerken. Ons kantoor is gevestigd in een regio die gekenmerkt wordt door een enorm aanbod aan horeca. Wij hebben specialisten in huis die over brede kennis van de horecabranche beschikken. Door deze focus zijn wij als geen ander in staat om als kritische sparringpartner voor de horecaondernemer te fungeren.

Als pionier in deze branche hebben wij het robot-boekhouden al in een vroeg stadium geïmplementeerd bij onze relaties. Beschik jij al over een volledige koppeling tussen jouw leverancier (Hanos, Sligro, Bidfood) en jouw financiële administratie? Wij begeleiden dit graag voor jou.

Wij bedienen een grote groep horecaondernemingen, waardoor wij voortdurend voorzien zijn van actuele en parate kennis. Ben jij al volledig op de hoogte van:

  • toepassing btw binnen horeca;
  • registratie van WowDeals, Social Deals, eigen cadeaubonnen;
  • registratie van emballage;
  • berekening van de omzet op basis van de forfaitaire-methode;
  • de marge binnen jouw bedrijf per productgroep;
  • hoe jij presteert ten opzichte van je collega’s.

Onder de reguliere accountancydienstverlening verstaan wij het voeren van een horeca-administratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen en indienen van aangiften. Naast deze reguliere diensten onderscheiden wij ons door onze proactieve advisering en een specifiek horeca dashboard. Onze betrouwbare en actuele cijfers vormen hierin een belangrijke basis.

Hoe bepaal je de prijs van een gerecht? Hoeveel kun je uitgeven aan schoonmaakkosten en wat is je brutowinstpercentage? Onze adviseurs kunnen meepraten over wat er speelt in jouw branche en helpen je grip te houden op je onderneming. Jij wilt toch ook snel inzicht in je resultaten en het overzicht bewaken?

Het beste halen uit uw hotel, café of restaurant. Daar gaan we bij Lenssen Advies voor.

 

Meer weten?

Dankzij ons uitgebreide team kunnen wij al jouw vraagstukken vanuit een multidisciplinaire aanpak beantwoorden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 077 398 83 27.

Plan een vrijblijvende kennismaking in.
Horeca

Deze foto laat één van onze relaties zien. Rudy Gommans van De Heere van Meijel heeft een mix samengesteld van de traditionele horecavormen grand café en restaurant en dit gecombineerd met een slijterij en dagrecreatie. Het ultieme voorbeeld van innovatief ondernemen.