default-header
HomeAccountancyAdministratie

Administratie

Wij staan graag voor je klaar zodat jij kunt excelleren binnen jouw branche. Wil jij je concentreren op de kernactiviteiten van je onderneming? Wil je het verwerken van de administratie of boekhouding voor een deel of volledig uitbesteden? Wij maken van jouw randzaken onze hoofdzaken en bieden als boekhouder de passende oplossing die je zoekt.

Wij verwerken jouw financiële administratie op efficiënte en correcte wijze en bieden jou de mogelijkheid om online mee te kijken. Zo krijg je inzicht in de maandelijkse resultatenoverzichten, openstaande vorderingen en de te verwachten liquiditeitsontwikkeling.

Wil jij ook kunnen excelleren binnen jouw branche zonder je met randzaken als administratie bezig te hoeven houden?

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden over onderstaande diensten.

Digitale boekhouder

Bij Lenssen Advies kun je je facturen eenvoudig, snel en efficiënt aanleveren door middel van e-mail, drag & drop of via de mobiele app. Doordat de documenten digitaal worden verwerkt, zijn deze middels een online archief snel en overzichtelijk te traceren. De facturen zijn vervolgens ook direct te benaderen vanuit de boekhouding of het management dashboard. Het periodiek aanleveren van een klapper is volledig overbodig.

Digitale boekhouder

Online factureren

Met het online facturatieprogramma van Lenssen Advies stel je eenvoudig en efficiënt verkoopfacturen op. Je klanten betalen direct middels iDeal en met één druk op de knop stuur je een herinnering. Wij richten dit graag voor jou in. Daarna kun je direct aan de slag.

In en rondom Gemeente Horst aan de Maas, Venray en Peel en Maas, Venlo staan wij voor je klaar om met gerichte aandacht jou, en daarmee jouw klanten te ontzorgen.

 

 

 

 

Online factureren

Tijdelijke administratieve ondersteuning

Wij voorzien tevens in de vraag naar interim administratiewerkzaamheden op locatie. Wanneer je eigen krachten tijdelijk niet in staat zijn om de administratie te verzorgen, staan wij voor je klaar voor al jouw interim werkzaamheden. Onze medewerkers zijn bekend met jouw administratie waardoor zaken snel opgepakt kunnen worden en er geen achterstanden ontstaan bij ziekte, zwangerschapsverlof of tijdsdruk.

Kunnen wij jou van dienst zijn op gebied van administratie?
Tijdelijke administratieve ondersteuning