default-header
HomeBelastingadviesSecond opinion

Second opinion

Iedereen heeft ongetwijfeld weleens advies gekregen, een plan ontvangen of een belastingaangifte waarover hij of zij twijfelde. Wellicht was het een onverklaarbaar onderbuikgevoel of juist een rationele beredenering. Wat doe je als je dit advies hebt ontvangen van een professional, een specialist binnen zijn vakgebied? Misschien heb je het gevoel dat ja als leek onvoldoende kennis hebt om een professional tegen te spreken? Wij staan je in dat geval graag bij.

Financieel advies van een onafhankelijk kantoor?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zeggen: het is altijd goed om te twijfelen! Volg hierin dan ook je gevoel. Want ook de beste professionals kunnen er soms naast zitten. Jarenlange ervaring helpt enorm in de algemene kwaliteit en service bij bedrijf- en adviesvoering, maar is geen garantie op het beste advies voor jouw persoonlijke situatie.

Om deze reden zijn wij groot voorstander van het vragen naar én verlenen van een second opinion. Een tweede oordeel, een tweede paar ogen die meekijken naar een vraagstuk of probleem. Dit geeft geruststelling en vergroot de garantie dat je uiteindelijk de juiste (financiële) beslissing kunt maken.

Binnen alle disciplines kunnen wij, voor een vast bedrag, een beoordeling geven over een uitgebracht advies van een derde partij. Dit tarief geldt voor alle disciplines: belastingadvies, vermogensvorming, belastingaangifte, boekhouding of de start van een onderneming. Wij bekijken de zaak vanuit een andere invalshoek en houden daarbij alle mogelijke opties tegen het licht. Op die manier kunnen wij onafhankelijk advies geven.

Heeft u een second opinion nodig?
Second opinion