default-header

Dashboard

Wil jij excelleren binnen jouw branche? Dan is het van groot belang te weten hoe de zaken er financieel voor staan. Wil jij periodiek inzicht in de resultaten van je onderneming? Dan zijn wij de juiste partner voor jouw bedrijf.

Nadat de administratie door ons of door jezelf is bijgewerkt en door ons is gecontroleerd, bieden wij de mogelijkheid om online mee te kijken. Op die manier krijg je inzicht in de periodieke resultatenoverzichten, openstaande vorderingen en de te verwachten liquiditeitsontwikkeling. Tevens kun je de resultaten afzetten tegen een vooraf opgestelde prognose.

 

Basis

Wij geven jou als klant een standaard dashboard ter beschikking. Hiermee krijg je perfect inzicht in jouw resultaten en is het mogelijk om zelfs vanuit het dashboard op je scherm door te klikken naar de bijhorende factuur. Het standaard management dashboard biedt jouw onderneming:

  • Resultaat per periode (en in vergelijking met voorgaand jaar)
  • Resultaten cumulatief per periode (en in vergelijking met voorgaand jaar)
  • Inzicht in openstaande posten debiteuren – crediteuren.
  • Meerjarenoverzicht resultaten.
Dashboard

Uitgebreid

Wil je naast de basisgegevens nog meer zaken in jouw dashboard zien, dan kunnen wij dit samen met jou instellen. Denk hierbij aan het toevoegen van een prognose of klant-specifieke tabellen en grafieken. Wij kunnen tevens niet-financiële informatie toevoegen aan de financiële administratie. Denk hierbij aan het koppelen van een kassa-systeem of de gegevens van jouw loonadministratie. Vragen die snel en eenvoudig beantwoord worden via het uitgebreide dashboard:

  • Hoeveel omzet heeft mijn medewerk(st)er gerealiseerd en wat kost mij deze persoon?
  • Wat de brutomarge van mijn collega in de branche en hoe scoor ik zelf?
  • Wat was mijn resultaat vorig jaar in het tweede kwartaal en hoeveel is het nu? Wat is de afwijking? Nog belangrijker: waar ligt dit aan?

Expert

Steeds vaker krijgen wij als kantoor de vraag om gegevens uit meerdere databronnen te ontsluiten. Wij ondersteunen ondernemers hierin. Deze variant vraagt meer kennis en expertise en wordt in onze dienstverlening gepresenteerd als business intelligence (BI) en procesoptimalisatie. Wij ondersteunen hierbij in o.a.:

  • Power BI
  • Jet Reports

Zie onderstaande interface van het dashboard voor meer informatie over Power BI.

Interesse? Neem gerust contact met ons op.
Dashboard