default-header
Home Adviseurs

Adviseurs

Lenssen Advies is een accountants- en advieskantoor waar ruim 90 enthousiaste professionals zich dagelijks inzetten om je te informeren, adviseren en begeleiden. Ons gevarieerde team bestaat uit een combinatie van jong talent en ervaren specialisten. Onze klanten bouwen en vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons.
Dat werkt, mede omdat we een persoonlijke relatie met hen opbouwen. Dat doen we met volle overtuiging met jou: we staan graag naast je!

Elkaar verder helpen met ondernemen begint met samenwerken

Als partner bieden we jou deskundigheid en ervaring op het financieel-, belasting-, juridisch-, bedrijfs- en personeelsvlak. We voorzien je van waardevol advies, denken mee over jouw bedrijfsvoering en reiken praktische oplossingen aan. Met meerdere regio vestigingen staat ons team in heel Limburg en Brabant klaar om jou van dienst te zijn.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Onze adviseurs geven adviezen op verschillende gebieden. Zij kennen de struikelblokken die jij als ondernemer tegenkomt als geen ander en dragen tijdig gepaste oplossingen aan. Samen zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jouw onderneming haalt.

Adviseurs

Jouw ambities zijn ons vertrekpunt!

Accountancy-lenssenadvies                                                      

                                                                  

Kennis maken met een van onze adviseurs?

Wij vertellen jou graag meer over Lenssen Advies, maar we zijn ook erg benieuwd wat jou als ondernemer beweegt. Zo kijken we samen waar we je in kunnen ondersteunen. De kennismaking met ons vindt via een persoonlijk en vrijblijvend gesprek plaats.

Kunnen wij jou van dienst zijn?