default-header
HomePersoneelHuman Resources

Human Resources

Wist je dat deskundig, betrokken en gemotiveerd personeel het verschil maakt tussen succes of falen?

Jouw personeel is het menselijke en belangrijkste kapitaal van jouw onderneming. Kortom: jouw personeel en organisatie verdient je volle aandacht. Wij ondersteunen jouw onderneming met:

  • Opzetten functiehuis: ervoor zorgen dat je de benodigde functies goed in kaart hebt en welke competenties vereist zijn;
  • Begeleiding bij functionerings- en beoordelingsgesprekken: ervoor zorgen dat jouw personeel weet wat je van hen verwacht, dat ze gemotiveerd zijn en blijven en dat ze zich verder blijven ontwikkelen;
  • Begeleiding bij werving en selectie van nieuwe medewerkers: ervoor zorgen dat je de juiste mensen aan boord krijgt die jouw bedrijf versterken;
  • Begeleiding bij ontslagzaken: wanneer afscheid nemen noodzakelijk is, zorgen wij er samen met jou voor dat dit op correcte wijze wordt opgelost.

Bij ondersteuning op deze punten vinden we het essentieel deze werkzaamheden in nauwe samenwerking met jou worden uitgevoerd. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Verzuim

Verzuim is een gegeven waar iedere ondernemer op den duur met te maken krijgt. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou bij te staan op het gebied van verzuimadvies. Verzuimadvies richt zich op het beperken en beheersen van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij coördineren de verzuimbegeleiding en sturen het re-integratie activiteiten aan. Verzuimadvies is er zowel voor kleine als (middel)grote ondernemingen en organisaties.

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u daarom nog vragen hebben over verzuim of human resources, neem dan gerust contact met ons op.

Neem hier contact met ons op.
Human Resources