default-header
Home Werken bij Lenssen

Werken bij Lenssen

Hoe deel jij je tijd in?

Wil jij je tijd besteden bij een enerverend kantoor en je bezighouden met dingen die je leuk, belangrijk en interessant vindt? Wij ook! Bij Lenssen Advies zetten wij onze tijd, expertise en creativiteit in, zodat de ondernemer kan excelleren binnen zijn of haar branche. Klinkt dit als muziek in de oren? Wellicht ben jij degene die we zoeken om ons team te versterken.

Werken bij een advieskantoor kan het begin zijn van een mooie carrière in de financiële dienstverlening. Wij zijn actief voor een groot aantal bedrijven in diverse branches. Dé opstart om een grote basiskennis op te bouwen. Wij bieden jou volop ruimte om je verder te ontwikkelen en kennis en ervaring te vergaren voor een specifieke deskundigheid.

Is een van de volgende functies iets voor jou? Klik op de foto voor de specificaties. Staat jouw (toekomstige) expertise er niet bij? Wij worden altijd enthousiast van open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar recruitment@lenssenadvies.nl en wellicht nodigen we jou uit om een kop koffie te komen drinken.