default-header
Home Werken bij Lenssen Advies

Werken bij Lenssen Advies

Bepaal je eigen loopbaan bij Lenssen, bij jou om de hoek

Wij zijn Lenssen Advies en wij vinden dat tijd jouw meest waardevolle bezit is. Je eigen tijdspad en jouw ambities bepalen je loopbaan; wij bieden de kansen. Omdat wij geloven in ‘extreme ownershipmaken wij de uitdagingen van onze relaties de onze: van accountancy tot fiscaal-juridisch advies en van HRM, salarisadministratie tot BI en procesoptimalisatie.

Wij zijn altijd aan het innoveren, altijd investerend in groei, waardoor ook jij groeit als persoon en als professional. Jouw proactieve houding en jouw ambities worden gecombineerd met onze kansen en de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij bepaalt je eigen groeitempo.

Je werkt dichtbij in de regio en adviseert klanten die je persoonlijk kent. Ons kantoor zit bij jou om de hoek, dus je hebt weinig reistijd en meer vrije tijd. Je bent daardoor in de avond op tijd op het sportveld of voor een filmavondje met je partner. Onze collega’s en klanten zijn lokale mensen, dus je voelt je al snel helemaal thuis.

Bepaal je eigen loopbaan bij Lenssen, bij jou om de hoek

Is één van de onderstaande functies iets voor jou? Klik op de foto voor de specificaties. Sluiten de onderstaande vacatures niet helemaal aan bij jouw ambities? Wij worden altijd enthousiast van open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar recruitment@lenssenadvies.nl en wellicht nodigen we jou uit om een kop koffie te komen drinken.