default-header
Home Werken bij Lenssen

Bepaal je eigen loopbaan bij Lenssen, bij jou om de hoek

Wij zijn Lenssen Advies en wij vinden dat tijd jouw meest waardevolle bezit is. Je eigen tijdspad en jouw ambities bepalen je loopbaan; wij bieden de kansen. Omdat wij geloven in ‘extreme ownershipmaken wij de uitdagingen van onze relaties de onze: van accountancy tot fiscaal-juridisch advies en van HRM, salarisadministratie tot BI en procesoptimalisatie.

Wij zijn altijd aan het innoveren, altijd investerend in groei, waardoor ook jij groeit als persoon en als professional. Jouw proactieve houding en jouw ambities worden gecombineerd met onze kansen en de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij bepaalt je eigen groeitempo.

Je werkt dichtbij in de regio en adviseert klanten die je persoonlijk kent. Ons kantoor zit bij jou om de hoek, dus je hebt weinig reistijd en meer vrije tijd. Je bent daardoor in de avond op tijd op het sportveld of voor een filmavondje met je partner. Onze collega’s en klanten zijn lokale mensen, dus je voelt je al snel helemaal thuis.

Bepaal je eigen loopbaan bij Lenssen, bij jou om de hoek

Is één van de onderstaande functies iets voor jou? Klik op de foto voor de specificaties. Sluiten de onderstaande vacatures niet helemaal aan bij jouw ambities? Wij worden altijd enthousiast van open sollicitaties. Stuur jouw motivatie en CV naar recruitment@lenssenadvies.nl en wellicht nodigen we jou uit om een kop koffie te komen drinken.

Werk én meer...

Als adviesorganisatie kun je bij ons natuurlijk niet anders verwachten dan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk. Vier keer per jaar staan we hierbij stil in een persoonlijk gesprek en bepalen we samen waar jouw doelen en kansen liggen. We kijken of scholing een onderdeel is van jouw ontwikkeling en wat wij hierin kunnen betekenen.

De werksfeer is open, prettig en informeel. Daarnaast staat ons ervaren team open jou te helpen en om van elkaar te leren.

Werk én meer...

De pauzes binnen Lenssen Advies kenmerken zich in: ‘samen een potje darts’, ’tafelvoetbal’, of even ‘racen op de playstation’. Rustig toekijken onder het genot van je boterham en even bijpraten met collega’s in de pauze kan natuurlijk ook!

En naast ons werkplezier, hebben we ook diverse leuke activiteiten naast werk. Denk aan een jaarlijks sinterklaasbezoek, kerstdiner, diverse barbecues, kwartaalborrels en speciale evenementen, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfstoernooi. Op deze manier leer je jouw directe collega’s ook op persoonlijk niveau beter kennen.

Jouw sportclub laten sponsoren? Wij zijn geen slechte verliezers en denken dus graag met je mee!

Werken bij Lenssen

Studeren & Lenssen Advies

Wij investeren graag in innovatie en groeikansen. Hierdoor groei jij als persoon én als professional. Onze kansen, zijn jouw kansen. Daarom kun je bij ons terecht voor een stage, afstudeerstage of kun je als werkstudent aan de slag. Daarnaast zijn de mogelijkheden om door te groeien naar een vaste baan reëel. Samen stippelen we jouw loopbaan uit en zorgen we ervoor dat jij als persoon kunt groeien. We kijken samen naar jouw ambities en dragen bij aan de realisatie ervan.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Studeren & Lenssen Advies

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's?

We hebben er genoeg.

Bart-Crienen-lenssenadviesIk-voel-me-gewaardeerd-betrokken-stimuleert--elke-dag-het-beste-van-mezelf-geven-lenssenadviesWaar-collega’s-meer-dan-alleen-medewerkers-zijn-lenssenadviesWaar-ambitie-en-expertise-samenkomen-freek-lenssenadvies

 

 

 

 

 

 

 

Hier-wordt-er-echt-geluisterd-naar-wat-je-wilt-leren-stash-lenssenadviesFemmie-Vanaf-dag-één-wordt-er-gekeken-wat-er-bij-je-past-als-persoon-wat-je-leuk-vindt-lenssenadviesAls-je-wat-laat-zien-kun-je-stappen-maken-jeroen-lenssenadviesPeter-Renders-LenssenAdvies-een-goede-combinatie

 

 

 

 

 

 

Bij Lenssen Advies kun je echt je eigen kansen creëren en vervolgens pakken. Als je met een goed idee komt, krijg je de ruimte om dit uit te voeren. Het is fijn om ergens te werken waar je je eigen loopbaan kunt creëren.

Mark van der Linden RV
Partner, Financiering specialist

We zijn op zoek naar jou!

  • Toon alle vacatures

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure-Lenssenadvies
*Afhankelijk van je functie kunnen er extra stappen toegevoegd worden.