default-header
HomeBranchesMetaal en Industrie

Metaal en Industrie

Als ondernemer in de metaalbranche weet jij alles van frezen en CNC-draaibanken, compleet met robots en andere ontwikkelingen. De markt is enorm in beweging en dat is een uitdaging voor jou als ondernemer.

In die uitdagende markt is het goed om een sparringpartner aan je zijde te hebben, die je adviseert op gebied van allerlei ondernemersvraagstukken. Want die zijn er, ook in jouw branche. Zeker wanneer het gaat om toepassing van de juiste CAO of het pensioenfonds is een sparringpartner geen overbodige luxe. Wellicht heb je behoefte aan advies bij de inhuur van ZZP’ers, over de veiligheid op de werkvloer (RIE) of de routing van je machines. Ook hier geldt: hoe kun je het beste product leveren op de meest efficiënte manier?

Innovatiebox, WBSO en RDA in het metaal

De overheid stimuleert innovatie in de metaal- en agrosector door fiscale voordelen of subsidies te verstrekken. Wil jij als ondernemer vooroplopen en investeren in een innovatief productieproces of technisch nieuwe producten? Dan kun je wellicht gebruik maken van onderstaande regelingen:

  • De innovatiebox
  • Subsiediregeling speur- en ontwikkelingswerk (WBSO)

Onze subsidiespecialisten adviseren en begeleiden jou bij de aanvraag. Wellicht zijn er ook nog andere opties beschikbaar voor jou als ondernemer.

We verzorgen niet alleen jaarlijks de jaarrekening en aangiftes maar adviseren je ook op het gebied van belastingen en bij andere zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt, zoals investeringen, financieringen, pensioen en financiële planning. Vind jij het ook niet prettig om een sparringpartner te hebben die je scherp houdt?

Meer weten of een keer sparren?

Bij Lenssen Advies zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 077 398 83 27 of vul het contactformulier in (link contactpagina). En maak (binnenkort) kennis met ons team!

Plan een vrijblijvende kennismaking in.
Metaal en Industrie

FineField in het veld met een volledig zelfontwikkelde machine voor de oogst van zacht fruit. Een zeer innovatieve ontwikkeling die wij alleen maar kunnen aanmoedigen.