default-header
HomeBlogsMath Knollmüller – Nieuwe partner in Nuth en een echt mensenmens

Math Knollmüller – Nieuwe partner in Nuth en een echt mensenmens

Math Knollmüller is per 1 oktober aan de slag gegaan als partner en belastingadviseur bij Lenssen Advies. Met de komst van Math openen we ook onze nieuwe vestiging in de gemeente Beekdaelen, in Nuth, om nog preciezer te zijn. We kijken enorm uit naar de samenwerking en het opbouwen van een nieuw netwerk rondom onze locatie. Ook in onze nieuwe vestiging zal het lokale karakter van Lenssen Advies terugkomen. Een meer geschikte persoon dan Math om hier het voortouw in te nemen, is er wat ons betreft niet. 

Wie is Math? 

Math is 63 jaar oud, maar onder andere door zijn vele wandeltochten nog zo fit als een hoentje. Samen met zijn vriendin trekt hij graag over de wereld om mooie wandeltochten af te leggen. Al maakt hij ook graag wat kilometers in Nuth waar zij samen wonen. Als Math in zijn vrije tijd niet aan het wandelen is, past hij één dag per week op zijn kleinzoon of is hij in de sportschool te vinden. Het onderhoudt van zijn mooie tuin met vijver eist zijn aandacht ook op, maar dat vindt hij geen enkel probleem.

Carrière 

Ook in zijn werk is Math een bezige bij. Nadat hij zijn vwo-diploma haalde in Sittard, vertrok Math naar Tilburg voor een studie bedrijfseconomie. Hier haalde hij zijn bachelor als bedrijfseconoom. Tussen 1985 en 1992 ging hij aan de slag bij Ernst & Young. Gedurende zijn loopbaan daar, haalde hij tevens zijn master Fiscale economie. Vervolgens sloeg hij in 1992 zijn vleugels uit en begon voor zichzelf. Hij bouwde, samen met zijn compagnon, een accountantskantoor op in het mooie Nuth. Door verschillende bedrijfsvisies besloot Math alleen verder te gaan in 2004. Hij trok de kar tot 2019, maar hij verkocht zijn aandelen en bleef als adviseur aan. Inmiddels vertrekt zijn voormalige kantoor naar Heerlen en maakt Math een nieuwe start onder de vlag van Lenssen Advies. 

Lenssen x Math – een goede match 

Dat Math doorgaat onder de vlag Lenssen Advies, lijkt een hele logische keuze. Met de komst van Math hebben we namelijk een hele goede match gevonden. Het lokale karakter van Lenssen Advies, is een gegeven dat Math helemaal uitdraagt. “Wat ik ontzettend leuk vind in mijn werk is contact zoeken met mensen. Ik vind het belangrijk dat klanten gewoon binnen kunnen lopen voor een kop koffie. Niet de onpersoonlijkheid van een groots stadskantoor. Als in een dorp als dit mensen elkaar aanbevelen, weet je ook gewoon dat het goed zit. Ik vind het ook fijn om de enthousiaste reacties te horen over de nieuwe stappen die ik met Lenssen ga zetten in Nuth” aldus Math. 

Nieuwe uitdaging

Math kijkt enorm uit naar zijn nieuwe uitdaging en het voorzetten van de dynamische baan waar hij energie van krijgt. “Ik heb echt zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan en vanaf niets te beginnen. Dat ik straks een team mag vormen en weer klanten en collega’s écht verder kan helpen, daar word ik enthousiast van. Vooral de omgang met collega’s is voor mij een belangrijke waarde. Ik wil dat mensen zich gewaardeerd voelen en dat ook in contact met collega’s het persoonlijke terugkomt.” – Math Knollmüller 

Onze locatie in Nuth opent haar deuren op 1 november. We kijken uit nieuwe klanten echt verder te kunnen helpen en zijn ook nog op zoek naar collega’s. Benieuwd naar welke vacatures er nog open staan?

Bekijk hier onze vacatures
Drs. Math Knollmüller - Lenssen Advies

Geschreven door Drs. Math Knollmüller, Partner, Fiscalist
Gepubliceerd op donderdag 6 oktober 2022

Terug naar overzicht