default-header
Home Inspiratiebijeenkomst

Inspiratiebijeenkomst

De impact van WKB op jouw bedrijf

Je weet dat de WKB er aan komt maar je weet niet precies wat de impact daarvan is op jouw bedrijf. Voor nu staat de datum van 1 januari 2024 gepland als ingangsdatum, maar bijna iedereen zit nog vol vragen en onzekerheden. Hoog tijd om een evenement te organiseren om te vertellen hoe het zit.

Donderdag 12 oktober 2023 organiseert Lenssen Advies in samenwerking met Recht Direct en Goorts + Coppens een inspiratiesessie “de impact van de WKB op jouw bedrijf”. We nodigen je van harte uit om bij deze gratis bijeenkomst aanwezig te zijn!


Datum:   
21 november 2023
Tijd:         16.00 – 17.30 uur (aansluitend borrel)
Locatie:   De Voorde 10, Oostrum

De aannemer is in de toekomst verplicht een consumentendossier op te leveren en de aansprakelijkheid gaat van tien jaar naar twintig jaar. Daarnaast komt er een omgekeerde bewijslast, wat betekent dat je aansprakelijk gesteld kan worden voor zaken die niet zijn gezien tijdens de bouw. Het is daarom van groot belang dat je je dossier op de juiste manier opbouwt. Dat begint al vooraf. Vier weken voor start bouw moet je je melding bouwactiviteit indienen bij de gemeente en daar heb je een borgingsplan en een risicoanalyse voor nodig, die worden opgesteld door de borger. Ben jij er al klaar voor?

Sprekers van Recht Direct en Goorts + Coppens vertellen jou de ins en outs over de nieuwe wetgeving kwaliteitsborging in de bouw en welke impact dit heeft op jouw bedrijf.

4 redenen om aan je aan te melden:

  1. Ontdek de belangrijkste bevindingen en veranderingen voor de bouw.
  2. Praktisch advies over hoe de veranderingen jouw bedrijf beïnvloeden.
  3. Leer hoe je je bedrijf voorbereid voor 1 januari 2024 van kracht wordt.
  4. Een gezellige borrel achteraf!

Programma

15.45 uur – Inloop
16.00 uur – Aanvang
17.30 uur – Afsluiting met borrel

Graag vernemen wij uiterlijk 14 november 2023 of je bij deze bijeenkomst aanwezig bent.

De impact van WKB op jouw bedrijf

Schrijf je in voor de gratis inspiratiebijeenkomst!