default-header
HomeWerken bij LenssenBeginnend assistent accountant

Beginnend assistent accountant

(Fulltime)

Als beginnend assistent accountant of assistent accountant in opleiding (stagiair) word je opgeleid tot een breed inzetbaar adviseur op administratief-, financieel-, bedrijfseconomisch-, ICT- en fiscaal gebied. Hoe verder je komt in je carrière, des te meer contacten met de klant krijg je.

De bedoeling is dat je na verloop van tijd zelfstandig je eigen klanten kunt bedienen en adviseren. Om daar te komen krijg je de mogelijkheid je aanvullend te scholen en word je begeleid door een ervaren collega, zodat je een solide basis krijgt.

Wat verwachten wij van jou?

De beginnend assistent accountant die we zoeken heeft een opleiding op HBO-niveau afgerond, bijvoorbeeld HBO Accountancy/Bedrijfseconomie dan wel volgt momenteel een dergelijke opleiding. Enige ervaring als assistent accountant binnen een MKB-kantoor is een pre, maar ook stagiaires en/of starters zijn zeer zeker van harte welkom. Je bent in staat je collega’s te ondersteunen en bewaakt op een effectieve manier de voortgang van eigen werk. Daarnaast zijn de volgende aspecten van belang:

  • je bent erop gericht om carrière te maken en succes te boeken en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling om dit te bereiken;
  • je hebt een proactieve (werk)houding en bent communicatief vaardig;
  • je ziet commerciële kansen en speelt hierop in en weet na verloop van tijd wat er in de markt speelt;
  • je hebt affiniteit met ICT/automatisering en bent hierdoor in staat ontwikkelingen op dit vlak snel eigen te maken;
  • je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en bezit de capaciteiten om in de nabije toekomst klanten te gaan adviseren;
  • je bent woonachtig in de directe regio.
  • Kortom: je enthousiasme is duidelijk merkbaar en daarmee vorm je een welkome aanwinst voor het team.
Interesse?

Bij voorkeur ontvangen wij van jou een korte maar krachtige motivatie voor deze rol, aangevuld met een actueel CV. Deze informatie kun je per e-mail sturen naar Jelte Koopman, jelte.koopman@lenssenadvies.nl.

Heb je vragen over deze functie of onze organisatie, neem dan gerust contact met ons via het telefoonnummer 077-398 83 27. Je kunt dan vragen naar Jelte Koopman.

Bedrijfsprofiel

Lenssen, kantoorhoudend te Hegelsom, Helden en Venray, is een adviesorganisatie voor ondernemingen in het MKB, de non-profit en agrarische sector. Wij ondersteunen hen op het gebied van accountancy, fiscale en juridische dienstverlening en personeel en organisatie.