default-header
HomeWerken bij LenssenAssistent accountant

Assistent accountant

(Fulltime)

Als assistent accountant ben je verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekeningen, publicatiecijfers en tussentijdse rapportages, alsmede het verzorgen van financiële administraties en aangiften omzetbelasting.
Verder assisteer je bij het opstellen van prognoses, financieringsaanvragen en complexe adviestrajecten. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid, na gebleken geschiktheid , zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te adviseren.

Wat verwachten wij van jou?

De assistent accountant die we zoeken heeft een opleiding op HBO-niveau of universitair niveau afgerond, bijvoorbeeld HBO Accountancy/Bedrijfseconomie of economie op universitair niveau. Je beschikt over minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je bent in staat je collega’s te ondersteunen alsook beginnend assistent accountants te coachen en hen te voorzien van deskundig advies. Je bewaakt op een effectieve manier de voortgang van eigen werk. Verder zijn de volgende aspecten van belang:

  • je bent erop gericht om carrière te maken en succes te boeken en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling om dit te bereiken;
  • je hebt een proactieve (werk)houding en bent communicatief vaardig;
  • je ziet commerciële kansen en speelt hierop in en weet na verloop van tijd wat er in de markt speelt;
  • je hebt affiniteit met ICT/automatisering en bent hierdoor in staat ontwikkelingen op dit vlak snel eigen te maken;
  • je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en bezit de capaciteiten om in de nabije toekomst je klanten te gaan adviseren;
  • je bent woonachtig in de directe regio.
  • Kortom: je enthousiasme is duidelijk merkbaar en daarmee vorm je een welkome aanwinst voor het team.
Interesse?

Bij voorkeur ontvangen wij van jou een korte maar krachtige motivatie voor deze rol, aangevuld met een actueel CV. Deze informatie kun je per e-mail sturen naar Jelte Koopman, jelte.koopman@lenssenadvies.nl

Heb je vragen over deze functie of onze organisatie, neem dan gerust contact met ons via het telefoonnummer 077-398 83 27. Je kunt dan vragen naar Jelte Koopman.

Bedrijfsprofiel

Lenssen Advies, met kantoren in Hegelsom, Helden en Venray, is een adviesorganisatie voor ondernemingen binnen het MKB, de non-profit en agrarische sector. Wij ondersteunen en ontzorgen onze relaties in de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale en juridische dienstverlening, salarisadministratie en Human Resources.