Teamleider personeels- en salarisadministratie

(fulltime/leidinggevend)

Voor ons kantoor (standplaats Hegelsom) zijn wij op zoek naar een energieke, vakbekwame en commercieel ingestelde teamleider personeels- en salarisadministratie. De afdeling bestaat momenteel uit een 5-tal collega’s en is toe aan een verdere doorgroei in verband met markt- en kantoorontwikkelingen. 

De functie inhoudelijk

In deze functie geef je leiding aan een team van ervaren en vakbekwame collega’s. Daarnaast ben je ook zelf operationeel actief bij de meer complexere salarisadministraties en personeelsvraagstukken met een hoge mate van diversiteit. Je voorziet relaties hierbij van advies en coacht ook je collega’s hierin. Je ziet het als uitdaging om in te spelen op kansen en wilt graag vernieuwend te werk gaan. In samenwerking met je collega’s binnen kantoor help je mee met het uitbouwen van adviesdiensten bij onze bestaande relaties alsook bij de werving van nieuwe relaties. 

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring in een rol als teamleider is een must. Of jij kunt ons overtuigen van je natuurlijk leiderschap en je vaardigheden die jou in staat stellen om je collega’s optimaal te laten functioneren. Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau afgerond (bijvoorbeeld Personeel en Arbeid) en beschikt over de juiste kennis, dus automatisch ook over de juiste opleidingen. Je hebt affiniteit met ICT/automatisering die je in staat stellen een vertaalslag te maken van ontwikkelingen en behoeftes in de markt en de invulling hiervan in de praktijk. Ervaring met Loket (www.loket.nl) en/of  Nmbrs® (www.nmbrs.com)  is een pre. Je bent woonachtig in de directe regio.

Kortom: ben jij die ondernemende collega die wij zoeken en die samen met een hecht team van collega’s verder wil gaan bouwen aan een toekomstbestendige dienstverlening voor onze relaties?  Dan willen wij graag eens met je afspreken!

Interesse?

Je motivatie met CV kun je richten aan de heer I.M. (Ivo) Oolthuis, Salarypeople, ivo.oolthuis@salarypeople.nl. Ivo is telefonisch bereikbaar op 077-3988327 en verzorgt het W&S-traject in opdracht van Lenssen.

Bedrijfsprofiel

Lenssen, kantoorhoudend te Hegelsom, Helden en Venray, is een adviesorganisatie voor ondernemingen in het MKB, de non-profit en agrarische sector. Wij ondersteunen hen op het gebied van accountancy, fiscale en juridische dienstverlening en personeel en organisatie. 

Marc Lenssen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Marc Lenssen
Vennoot

T077 879 54 69
Emarc.lenssen@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op
Joris Wijnen AA BBA

Stageplek voor een AA opleiding? Laat u informeren over de mogelijkheden.

Joris Wijnen AA BBA
Vennoot

T077 398 83 27
Ejoris.wijnen@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.