Vacature Junior Belastingadviseur

(fulltime)

De functie inhoudelijk

Als junior belastingadviseur word je opgeleid tot een breed inzetbaar belastingadviseur. Je werkzaamheden richten zich op het zelfstandig opstellen van aangiften en ondersteunende werkzaamheden in de belastingpraktijk. De werkzaamheden zijn aanvankelijk uitvoerend c.q voorbereidend maar later (meer) adviserend van aard. Na verloop van tijd kun je zelfstandig je eigen klanten bedienen en adviseren en doorgroeit naar een volwaardig belastingadviseur. Zelfstandig werken en het tonen van lef en initiatief zien wij graag. Tevens word je begeleid door een ervaren collega, zodat je een solide basis krijgt.

Wat verwachten wij van jou?

De junior belastingadviseur die we zoeken heeft een relevante opleiding op HBO-niveau of universitair niveau afgerond. Enige ervaring als junior belastingadviseur binnen een MKB-kantoor heeft de voorkeur maar ook starters zijn zeer zeker van harte welkom. Je bent in staat je collega’s te ondersteunen en bewaakt op een effectieve manier de voortgang van eigen werk. Daarnaast zijn de volgende aspecten van belang:

  • je bent erop gericht om carrière te maken en succes te boeken en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling om dit te bereiken;
  • je hebt een proactieve (werk)houding en bent communicatief vaardig;
  • je ziet commerciële kansen en speelt hierop in en weet na verloop van tijd wat er in de markt speelt;
  • je hebt affiniteit met ICT/automatisering en bent hierdoor in staat ontwikkelingen op dit vlak snel eigen te maken;
  • je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en bezit de capaciteiten om in de nabije toekomst je klanten te gaan adviseren.

Kortom: je enthousiasme is duidelijk merkbaar en daarmee vorm je een welkome aanwinst voor het team.

Interesse?

Je motivatie met CV kun je richten aan de heer I.M. (Ivo) Oolthuis, SalaryPeople, ivo.oolthuis@salarypeople.nl . Geef in je motivatie duidelijk aan waarom jij affiniteit hebt met onze sector en waarom juist jij het verschil denkt te kunnen maken. Ivo is telefonisch bereikbaar op 077-3988327 en verzorgt het W&S-traject in opdracht van Lenssen.

Mr. Tristan Smits RB

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Mr. Tristan Smits RB
Vennoot

T077 298 83 27
Etristan.smits@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op
Freek Lenssen RB

Op zoek naar een mooie stageplek? Neem dan eens contact op met mij.

Freek Lenssen RB

T077 398 83 27
Einfo@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.