Beginnend assistent accountant

(Fulltime)

 

De functie inhoudelijk
Als beginnend assistent accountant of assistent accountant in opleiding (stagiair) word je opgeleid tot een breed inzetbaar adviseur op administratief-, financieel-, bedrijfseconomisch-, ICT- en fiscaal gebied. Hoe verder je komt in je carrière, des te meer contacten met de klant krijg je.

De bedoeling is dat je na verloop van tijd zelfstandig je eigen klanten kunt bedienen en adviseren. Om daar te komen krijg je de mogelijkheid je aanvullend te scholen en word je begeleid door een ervaren collega, zodat je een solide basis krijgt.

Wat verwachten wij van jou?
De beginnend assistent accountant die we zoeken heeft een opleiding op HBO-niveau afgerond, bijvoorbeeld HBO Accountancy/Bedrijfseconomie dan wel volgt momenteel een dergelijke opleiding. Enige ervaring als assistent accountant binnen een MKB-kantoor is een pre, maar ook stagiaires en/of starters zijn zeer zeker van harte welkom. Je bent in staat je collega's te ondersteunen en bewaakt op een effectieve manier de voortgang van eigen werk. Daarnaast zijn de volgende aspecten van belang:

  • je bent erop gericht om carrière te maken en succes te boeken en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling om dit te bereiken;
  • je hebt een proactieve (werk)houding en bent communicatief vaardig;
  • je ziet commerciële kansen en speelt hierop in en weet na verloop van tijd wat er in de markt speelt;
  • je hebt affiniteit met ICT/automatisering en bent hierdoor in staat ontwikkelingen op dit vlak snel eigen te maken;
  • je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en bezit de capaciteiten om in de nabije toekomst klanten te gaan adviseren;
  • je bent woonachtig in de directe regio.

Kortom: je enthousiasme is duidelijk merkbaar en daarmee vorm je een welkome aanwinst voor het team.

Interesse?
Je motivatie met CV kun je richten aan de heer I.M. (Ivo) Oolthuis, Salarypeople, ivo.oolthuis@salarypeople.nl. Ivo is telefonisch bereikbaar op 077-3988327 en verzorgt het W&S-traject in opdracht van Lenssen.

Bedrijfsprofiel
Lenssen, kantoorhoudend te Hegelsom, Helden en Venray, is een adviesorganisatie voor ondernemingen in het MKB, de non-profit en agrarische sector. Wij ondersteunen hen op het gebied van accountancy, fiscale en juridische dienstverlening en personeel en organisatie.

Marc Lenssen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Marc Lenssen
Vennoot

T077 398 83 27
Emarc.lenssen@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op
Rob Zanders

Op zoek naar een mooie stageplek? Neem dan eens contact op met mij.

Rob Zanders

T077 398 83 27
Erob.zanders@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.