Assistent accountant

(Fulltime)

 

De functie inhoudelijk

Als assistent accountant ben je verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekeningen, publicatiecijfers en tussentijdse rapportages, alsmede het verzorgen van financiële administraties en aangiften omzetbelasting.
Verder assisteer je bij het opstellen van prognoses, financieringsaanvragen en complexe adviestrajecten. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid, na gebleken geschiktheid , zelfstandig ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te adviseren.

Wat verwachten wij van jou?
De assistent accountant die we zoeken heeft een opleiding op HBO-niveau of universitair niveau afgerond, bijvoorbeeld HBO Accountancy/Bedrijfseconomie of economie op universitair niveau. Je beschikt over minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je bent in staat je collega's te ondersteunen alsook beginnend assistent accountants te coachen en hen te voorzien van deskundig advies. Je  bewaakt op een effectieve manier de voortgang van eigen werk. Verder zijn de volgende aspecten van belang:

  • je bent erop gericht om carrière te maken en succes te boeken en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling om dit te bereiken;
  • je hebt een proactieve (werk)houding en bent communicatief vaardig;
  • je ziet commerciële kansen en speelt hierop in en weet na verloop van tijd wat er in de markt speelt;
  • je hebt affiniteit met ICT/automatisering en bent hierdoor in staat ontwikkelingen op dit vlak snel eigen te maken;
  • je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en bezit de capaciteiten om in de nabije toekomst je klanten te gaan adviseren;
  • je bent woonachtig in de directe regio.

Kortom: je enthousiasme is duidelijk merkbaar en daarmee vorm je een welkome aanwinst voor het team.

Interesse?
Je motivatie met CV kun je richten aan de heer I.M. (Ivo) Oolthuis, Salarypeople, ivo.oolthuis@salarypeople.nl. Ivo is telefonisch bereikbaar op 077-3988327 en verzorgt het W&S-traject in opdracht van Lenssen.

Bedrijfsprofiel
Lenssen, kantoorhoudend te Hegelsom, Helden en Venray, is een adviesorganisatie voor ondernemingen in het MKB, de non-profit en agrarische sector. Wij ondersteunen hen met onze accountants, fiscale en juridische dienstverlening en personeel en organisatie.

Marc Lenssen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Marc Lenssen
Vennoot

T077 398 83 27
Emarc.lenssen@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op
Joris Wijnen AA BBA

Stageplek voor een AA opleiding? Laat u informeren over de mogelijkheden.

Joris Wijnen AA BBA
Vennoot

T077 398 83 27
Ejoris.wijnen@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.