Vacature Belastingadviseur

(fulltime)

De functie inhoudelijk 

Als belastingadviseur ben je ondersteunend aan een ervaren belastingadviseur bij het geven van belastingadviezen voor externe klanten. Van jou mag echter ook verwacht worden dat je zelfstandig je eigen klanten kunt bedienen en hen adviseert.  Je  beschikt  verder over aantoonbare ervaring met het opstellen van en controleren van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast verzamel je informatie t.b.v. voorbereiding van complexe belastingadviezen en werk je vastomlijnde onderwerpen en (deel)vraagstukken uit. Dit alles in nauwe samenwerking met collega’s en adviseurs op ons kantoor alsook externe partijen waarmee wij samenwerkingsovereenkomsten hebben afgesloten.

Wat verwachten wij van jou?

De belastingadviseur die we zoeken heeft een relevante opleiding (Fiscaal Recht of Fiscale Economie) op HBO-niveau of universitair niveau afgerond. Je beschikt over minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je bent in staat je collega's te ondersteunen alsook beginnend (junior) belastingadviseurs te coachen en hen te voorzien van deskundig advies. Je  bewaakt op een effectieve manier de voortgang van eigen werk. Verder zijn de volgende aspecten van belang:

  • je bent erop gericht om carrière te maken en succes te boeken en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling om dit te bereiken;
  • je hebt een proactieve (werk)houding en bent communicatief vaardig;
  • je ziet commerciële kansen en speelt hierop in en weet wat er in de markt speelt;
  • je hebt affiniteit met ICT/automatisering en bent hierdoor in staat ontwikkelingen op dit vlak snel eigen te maken;
  • je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en bezit de capaciteiten om in de nabije toekomst je klanten te gaan adviseren.

Kortom: je enthousiasme is duidelijk merkbaar en daarmee vorm je een welkome aanwinst voor het team.

Interesse?

Je motivatie met CV kun je richten aan de heer I.M. (Ivo) Oolthuis, SalaryPeople, ivo.oolthuis@salarypeople.nl. Geef in je motivatie duidelijk aan waarom jij affiniteit hebt met onze sector en waarom juist jij het verschil denkt te kunnen maken. Ivo is telefonisch bereikbaar op 077-3988327 en verzorgt het W&S-traject in opdracht van Lenssen.

Mr. Tristan Smits RB

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Mr. Tristan Smits RB
Vennoot

T077 298 83 27
Etristan.smits@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op
Freek Lenssen RB

Op zoek naar een mooie stageplek? Neem dan eens contact op met mij.

Freek Lenssen RB

T077 398 83 27
Einfo@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.