Personeel

Als u personeel heeft moet er veel geregeld worden. U wilt dat dit betrouwbaar, efficiënt en solide gebeurt. Snel antwoord op uw vragen. Inzicht en overzicht wanneer u maar wilt. Kunnen rekenen op begeleiding en advies als het u uitkomt. U wilt horen wanneer het beter kan en moet. Hiervoor bieden wij Lenssen Online Personeel: Een modern en digitaal platform.

Salarisadministratie

We zorgen voor een perfecte loonstrook en kunnen per werknemer een dossier inrichten waarin alle gegevens direct beschikbaar zijn.

Het platform wordt op basis van uw wensen ingericht. Van alles uitbesteden, alleen meekijken en informatie opvragen en analyseren tot zelf gegevens invoeren en muteren.

Bij afwezigheid van uw loonadministrateur kan Lenssen het werk (tijdelijk) overnemen. Of Lenssen kijkt mee bij vragen of problemen.

Via de gratis app hebben werknemers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke gegevens, salaris- en verlofadministratie en kunnen zij direct een verlofaanvraag indienen.

Zie onderstaande video voor een demo van de app.

 

Personeel en Organisatie

Het wordt vaak genoemd en keer op keer bevestigd door wetenschappelijk onderzoek: deskundig, betrokken en gemotiveerd personeel maken het verschil tussen succes of falen en teleurgestelde of tevreden klanten. Uw personeel is het menselijk en volgens velen zelfs het belangrijkste kapitaal van uw onderneming.

Uw personeel en organisatie verdient dus u volle aandacht. Lenssen kan u ondersteunen met:

 • Opzetten functiehuis; ervoor zorgen dat u de benodigde functies goed in kaart heeft en welke competenties vereist zijn
 • Begeleiding bij functionerings- en beoordelingsgesprekken; ervoor zorgen dat uw personeel weet wat u van ze verwacht, dat ze gemotiveerd zijn en blijven en dat ze zich verder blijven ontwikkelen
 • Begeleiding bij werving en selectie nieuwe medewerkers; ervoor zorgen dat u de juiste mensen aan boord krijgt die uw bedrijf versterken
 • Begeleiding bij ontslagzaken; als afscheid nemen nodig en beter is dan doorgaan op een doodlopende weg

Waarbij wij vooral in het oog houden dat deze werkzaamheden in nauwe samenwerking met u worden uitgevoerd.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op
  Marc Lenssen

  Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

  Marc Lenssen
  Vennoot

  T077 398 83 27
  Emarc.lenssen@lenssenadvies.nl

  Neem direct contact op
  Josien Peeters

  Vragen over CAO's ? Neem gerust contact met mij op!

  Josien Peeters

  T077 398 83 27
  Einfo@lenssenadvies.nl

  Neem direct contact op

  Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
  Ik accepteer cookies van deze website.