Administratie

Wilt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming? En wilt u het verwerken van de administratie of boekhouding voor een deel of volledig uitbesteden? Lenssen administratiekantoor biedt als boekhouder de passende oplossing die u zoekt.

Onze medewerkers verwerken uw financiële administratie op een efficiënte en correcte wijze. Online kijkt u mee naar de verrichte werkzaamheden.

U krijgt inzicht in bijvoorbeeld de maandelijkse resultatenoverzichten, openstaande vorderingen en de te verwachten liquiditeitsontwikkeling.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden bij ons als administratiekantoor over onder andere:

Digitale boekhouder

Lever uw facturen eenvoudig, snel en efficiënt aan door middel van E-mail, Drag & Drop of via de mobiele app. Doordat de documenten digitaal worden verwerkt zijn deze middels een online archief snel en overzichtelijk te traceren. De facturen zijn vervolgens ook direct te benaderen vanuit de boekhouding of het managementdashboard. 

Het periodiek aanleveren van een klapper is niet meer nodig.

Online factureren

Met het online facturatieprogramma kunnen eenvoudig en efficiënt de verkoopfacturen worden opgesteld. U kunt u klanten direct laten betalen middels i-deal, en een herinnering stuurt u met een druk op de knop.

In Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Venlo maar ook daarbuiten staan wij voor u klaar om u te helpen met al uw administratieve werkzaamheden en vraagstukken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Tijdelijke administratieve ondersteuning

Lenssen voorziet ook in de vraag naar interim administratie werkzaamheden op locatie. Bedrijven schakelen ons in voor interim werkzaamheden wanneer tijdelijk eigen krachten niet in staat zijn om de administratie te verzorgen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekte, zwangerschapsverlof of tijdsdruk. Onze medewerkers zijn bekend met uw administratie waardoor zaken snel opgepakt kunnen worden en er bij u geen achterstanden ontstaan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Op zoek naar een vertrouwenspersoon die uw jaarrekening op kan stellen? Bekijk dan eens wat wij op het gebied van accountancy voor u kunnen betekenen.

Rob Zanders

Wilt u ook gaan scanboekhouden? Neem gerust contact met mij op!

Rob Zanders

T077 398 83 27
Erob.zanders@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op
Tijs Hendrikx

Factureert u nog in Word of Excell ? Mag ik u informeren over de mogelijkheden van Online Factureren?

Tijs Hendrikx

T077 398 83 27
Einfo@lenssenadvies.nl

Neem direct contact op

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.