default-header
Home Internationaal

Internationaal

Ons kantoor is met drie vestigingen in Noord-Limburg centraal gevestigd tussen Duitsland en België. Regelmatig krijgen wij vragen van ondernemers die zowel nationaal als internationaal zakendoen. Samen met ons uitgebreide netwerk aan specialisten in het buitenland zijn wij je graag van dienst bij je vraagstukken.

Lenssen Hongarije

Wij ondersteunen MKB-ondernemers bij het ontplooien en onderhouden van bedrijfsactiviteiten in Nederland en Hongarije. Via Lenssen kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van ons netwerk aan specialisten: advocaten, notarissen, bankiers, accountants en makelaars in Nederland en Hongarije.

Mede dankzij dit brede netwerk aan specialisten en door onze fysieke aanwezigheid in zowel Nederland als Hongarije kunnen wij ondernemers faciliteren bij:

  • het oprichten van een Hongaarse onderneming;
  • het opstellen van haalbaarheidsstudies aangaande investerings- en projectproposities;
  • het zoeken naar Hongaarse projectpartners;
  • het verrichten van (financiële) managementtaken voor Hongaars-Nederlandse vennootschappen;
  • het (door-)ontwikkelen van Hongaars-Nederlandse bedrijfsconcepten;
  • de fysieke vertegenwoordiging in Hongarije.

Twijfel je of wij jou kunnen ondersteunen bij jouw vraagstuk? Neem contact met ons op en we bekijken gezamenlijk of we iets voor jou kunnen betekenen. Met behulp van vaste partners kunnen wij jou tevens van dienst zijn betreffende zaken binnen Europa. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.