default-header
HomeCasesVan droom naar werkelijkheid

Van droom naar werkelijkheid

Online of offline winkelen? Drukke winkelcentra of juist leeg lopende centra? Vragen die je vaak voorbij hoort komen, de lokale winkelcentra blijven in onze optiek zeker in trek. De combinatie van online- en offline shoppen is steeds belangrijker, waarbij ondernemers die op beide pijlers excelleren het goed voor elkaar hebben.

Een tijd geleden kwamen we in contact met Joep. Joep is een enthousiaste jonge ondernemer met de nodige ambities. Al lange tijd droomt Joep van een eigen winkel in het centrum van Panningen. Hij is in 2021 zijn eigen webshop met speciaal bieren gestart. Al snel merkte hij dat het aansloeg, maar dat hij zijn enthousiasme en passie met betrekking tot de bieren ook graag persoonlijk over wilde brengen bij zijn klanten.

Joep besloot om contact op te nemen met ons om samen met hem te komen tot de realisatie van zijn droom: zijn eigen speciaal bier winkel in het hart van Panningen centrum. Na het opzetten van zijn ondernemingsplan, een goed onderbouwde investerings- en financieringsbegroting en de benodigde prognoses, hebben we samen het plan gepresenteerd bij diverse geïnteresseerde financiers. Al snel bleek er voldoende animo om het plan concreet in te kunnen vullen.

Mark-Joep-Hopspot-Panningen-LenssenadviesDe dromen worden binnenkort werkelijkheid als Joep zijn deuren gaat openen in Panningen. Ook na de opstart blijven we Joep ondersteunen met actuele inzage in zijn cijfers, de nodige tips op het gebied van de boekhouding en het realiseren van zijn toekomstige plannen.

Dus hop hop, op naar de Hopspot in Panningen!

Heb jij vragen over onze werkwijze? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!

Mark van der Linden - Lenssen Advies

Geschreven door Mark van der Linden, Partner, Financiering specialist
Gepubliceerd op donderdag 20 oktober 2022

Terug naar overzicht