default-header
HomeBlogs“Hier wordt er echt geluisterd naar wat je wilt leren”

“Hier wordt er echt geluisterd naar wat je wilt leren”

Loopbaan bij Lenssen: een interview met werkstudent Stash

Stash Plum is 21 jaar oud en woont in Mechelen met zijn ouders en zusje. Naast zijn interesse in financiën, is hij ontzettend leergierig op allerlei vlakken. Zo verslindt hij in zijn vrije tijd boeken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog, en laat hij zijn sportieve kunsten zien als hij zijn vechtsport MMA beoefent. Hij is derdejaars student Technische Bedrijfskunde. Momenteel is hij werkzaam als werkstudent op onze accountancyafdeling bij onze vestiging in Nuth. Inmiddels is hij al twee maanden onderweg en deelt zijn ervaringen graag! 

Stash is via het intern netwerk bij Lenssen Advies terechtgekomen. Hij was op zoek naar ervaring in de financiële sector en wilde stoppen met “normale” bijbaantjes. Na twee gesprekken met de afdeling HR en partner/fiscalist bij Lenssen Advies, was Stash meteen enthousiast over de positieve en proactieve sfeer en het feit dat er naar zijn interesses werd geluisterd. Daarnaast zag hij de mogelijkheid om binnen de financiële sector ervaring op te doen en zijn ambitie waar te maken.

Stash is vooral blij met de goede werk-privé balans. Daarnaast stelt hij de flexibiliteit enorm op prijs: “School gaat altijd voor en is er een goede werk/privé balans. Ik ben blij met de energie die ik overhoud na het werken bij Lenssen Advies. “Ik voel me gestimuleerd om productief te zijn en ook na het werk dingen te ondernemen.” aldus Stash. 

Zijn collega’s zijn proactief en gezellig. Er is een goede balans tussen formeel en informeel en er is ruimte voor vragen en goede begeleiding. Er wordt rekening gehouden met wat hij kan, wil en waar hij naartoe wil groeien. Als er een vraag is, staat er altijd iemand klaar om te helpen en tijdens het rondje in de pauze is er ruimte om elkaar ook op een andere manier beter te leren kennen. 

“Hier wordt er echt geluisterd naar wat je wilt leren”

Stash vind het fijn om als werkstudent meegenomen te worden in de Lenssen Academy. Zoals onder andere het volgen van soft skill trainingen. Alle kennis neemt hij mee in zijn werk, maar ook privé.

“Ik heb al veel geleerd bij Lenssen Advies, zoals secuurder zijn op mijn uitgaven, anders denken en meer inzicht hebben, maar vooral leer ik hoe ik binnen wetten en regels het optimale resultaat voor onze klanten kan behalen. Daarnaast krijg ik veel vrijheid in het volgen van cursussen en trainingen aangeboden op het GoodHabitz platform.” 

Hij kijkt enorm uit naar wat hij de komende tijd nog allemaal kan leren. Na de afronding van zijn studie vertrekt hij naar Amsterdam om daar de studie Financial Technology te doen. Daarin komt zijn liefde voor automatisering en financiën samen. En daarna? Zien we hem misschien wel weer terug bij Lenssen! Voor nu gaan we de komende tijd in elk geval nog de vruchten plukken van Stash zijn inzet.

Wil jij ook aan de slag als werkstudent of stagiair, neem dan contact met ons op!
Evi Broere - Lenssen Advies

Geschreven door Evi Broere, HR Consultant
Gepubliceerd op dinsdag 9 mei 2023

Terug naar overzicht