default-header
HomeBlogsEen dag bij Lenssen Advies

Een dag bij Lenssen Advies

Hoi, ik ben Malou!

Als Assistent-Accountant heb je een breed takenpakket. Ik beschrijf hieronder hoe een werkdag binnen de samenstelpraktijk van Lenssen Advies eruit ziet.

07:30   Hop het bed uit en maak me klaar voor het werk.

08:15   Spring op de fiets naar Lenssen Advies en 10 minuten later ben ik er.

08:30   Mijn werkdag begint, ik start mijn laptop op en ga mijn eerste kop koffie halen.

08:45   Na mijn prioritering besproken te hebben met mijn leidinggevende, ga ik aan de slag voor mijn klanten. Er staan wat overleggen op de planning met mijn collega’s van loonadministratie en fiscaal

12:30   Tijdens de lunch ga ik een half uur buiten uitwaaien samen met de collega’s. Maar als het regent ga ik een potje gamen of darten.

13:00   Nadat ik de klant heb gebeld met goed nieuws, ga ik aan de slag met een jaarrekening. Ook maak ik met mijn collega diverse tussentijdse rapportages voor verschillende klanten.

17:00   De werkdag zit erop, ik fiets weer naar huis.

17:15   Ben ik alweer thuis! Vandaag staan er geen aardappelen, vlees en groente op het menu maar een heerlijke Thaise curry.

18:15   Hele avond vrij om leuke dingen te doen, sporten, vrienden bezoeken, of om nog aan mijn fotografiecursus te werken.

22:45   En dan is het tijd om te gaan slapen, om de volgende dag weer fris en fruitig aan de slag te gaan.

Ook bij jou om de hoek aan de slag en een goede werk privé-balans? Bezoek dan onze werken bij pagina voor al onze vacatures!

Werken bij Lenssen
Hoi, ik ben Malou!
Terug naar overzicht