default-header
HomeBlogs“Als je wat laat zien, kun je stappen maken.”

“Als je wat laat zien, kun je stappen maken.”

Jeroen Janssen (25) kwam per toeval via een oud klasgenoot bij Lenssen Advies terecht. Op dat moment in de vorm van een voltijd stage van vier maanden aan de opleiding HBO Accountancy. Vervolgens is hij – gelukkig voor ons – ruim anderhalf jaar blijven hangen als werkstudent. Na een korte onderbreking werkt Jeroen inmiddels alweer sinds 2020 bij ons als Assistent Accountant. Eerst een half jaar als afstudeerder en vervolgens ging hij voltijd aan de slag. Het studeren is hij niet verleerd, want ook nu volgt Jeroen een studie tot AA Accountant.

Vanuit onze locatie in Helden helpt Jeroen onze klanten vooruit. “Het is erg dynamisch. Elke dag is anders en het loopt nooit als verwacht” volgens Jeroen. Het helpen van mensen is iets wat Jeroen al van jongs af aan interesseert. Als kind wilde hij namelijk al brandjes blussen als brandweerman. Nu is hij geen brandweer geworden, maar is hij nog wel altijd bereid om een “brandje te blussen” voor klanten als dat nodig is. 

Ook in het privé-leven is Jeroen graag onder de mensen. Samen met zijn twee broers woont hij bij zijn ouders in Baarlo. Hier is hij enorm actief in het verenigingsleven. Zo is hij leiding bij Jong Nederland en is hij lid van Fanfare Eendracht Baarlo, waar hij traditioneel slagwerk speelt. Dat hij voldoende ruimte heeft om dit te blijven doen, ervaart hij als heel prettig. 

Waarom Lenssen Advies? 

Dat Jeroen al even meeloopt en na een klein uitstapje weer terugkwam, is voor hem niet meer dan logisch. “De combinatie dat je vrij vroeg vrijgelaten wordt. En als je echt iets wil, dat we samen gaan kijken hoe we dat kunnen realiseren. Ik mocht al vrij snel ook zelfstandig klantcontacten hebben. Dat is een kans die je minder snel krijgt op een groter kantoor. Als je bij ons wat laat zien, kun je stappen maken.” Aldus Jeroen. Daarnaast spreekt het lokale karakter van Lenssen Jeroen heel erg aan. “Het is prettig dat je mensen echt kent. Dat voelt vertrouwd en vaak heb je met elkaar maar een paar woorden nodig om aan de slag te kunnen. Daarnaast is het ook wel lekker dat je niet veel reistijd hebt.” 

Opleiding 

Leergierig als Jeroen is, blijft hij aan de slag gaan met zijn ontwikkeling. Dat gebeurt op de werkvloer, maar ook in de schoolbanken. Momenteel is hij dankzij Lenssen Advies aan de slag met een studie tot AA Accountant. Een groot voordeel van Lenssen vindt hij dat kwaliteit prioriteit heeft. Binnen zijn opleiding en door de ervaring van zijn collega’s kan hij dit waarborgen. Hij hoopt dan ook dat hij over een paar jaar nog steeds in het fijne jonge team in Helden rond te lopen, maar dan als AA accountant. 

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen Lenssen Advies.  

Bekijk hier de vacatures

Ann Daeseleire - Lenssen Advies

Geschreven door Ann Daeseleire, HR Consultant
Gepubliceerd op donderdag 3 november 2022

Terug naar overzicht